Steeds vaker krijgen mensen te maken met negatieve beïnvloeding. Je zou het een trend kunnen noemen, hoewel zwarte magie reeds van oudsher bestaat. Toch valt het op dat er tegenwoordig snel sprake is van een sterke negatieve invloed die je door een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen en tegenslagen begint op te merken.

Van zodra je weet dat jij of iemand uit je omgeving hiermee te maken krijgt, is het belangrijk zo snel mogelijk te handelen. De kracht van het negatieve is helaas sterk en dient direct bestreden te worden om verdere beïnvloeding en achteruitgang tegen te gaan. Wat er ook gebeurt, probeer steeds vol te houden want het duistere spel bestaat erin je enorm te ontmoedigen. Soms lijken je inspanningen zinloos, maar dat is nu net de misleiding van het negatieve. Je komt hier uit, zolang je maar blijft geloven en volhouden!

In deze cursus leer je de achtergrond van zwarte magie en rituelen kennen, en leer je hoe je jezelf kan beschermen en zware negatieve beïnvloeding kan afwenden op een zuivere manier.

NOTA: eens ingeschreven en de cursus gestart, bindt de persoon zich om de cursus af te werken. Er wordt onder geen beding cursusgeld terugbetaald.