Lenormandkaarten worden gebruikt om te kijken waar je staat ten opzichte van je job; je relatie tot je partner, kinderen, ouders, vrienden of jezelf.
Wat heb je onder controle, wat niet, hoe stellen
 anderen zich op naar jou toe, naar je thuis, op liefdesvlak, bij afscheid, moeilijkheden, etc. De kaarten geven een concrete kijk op situaties of vragen. 

De cursus loopt over 4 halve lesdagen, steeds aan 3 lesuren per keer. In samenspraak kunnen de 12 lesuren anders ingedeeld worden. 

Wie de kaarten wil leren met behulp van de Lenormandkaarten van Christianne Renner, dient het boek en de kaarten apart aan te kopen. Voor de cursus met de Gilded Reverie Lenormandkaarten is er een cursuspakket voorzien inclusief kaarten en uitgebreide cursus met de uitleg van alle kaarten en meerdere legpatronen met voorbeelden. De kaarten worden apart aangeschaft, zelf of door ons.

NOTA: eens ingeschreven en de cursus gestart, bindt de persoon zich om de cursus af te werken. Er wordt onder geen beding cursusgeld terugbetaald.

Online cursus Lenormand

Leer de Lenormandkaarten op je eigen tempo leggen met onze online cursus Lenormand. De cursus bevat alle mogelijke kaartcombinaties, 18 legpatronen en is geïllustreerd met voorbeelden en uitleg. De cursus gebeurt dan ook volledig in zelfstudie. Om je eigen werking met de kaarten te verbeteren en je intuïtie verder aan te scherpen, is er een extra oefenbundel met oplossingen inbegrepen. 

Als je je er klaar voor voelt, kan je online een examen afleggen om zo een certificaat te behalen. De vragen zullen peilen naar je inzicht in de legpatronen en je verhaal. Let wel: neem de tijd om de stof grondig onder de knie te krijgen. Oefenen is heel erg belangrijk om tot een goed resultaat te komen!

Inhoud: 129 pagina's cursus + 29 pagina's oefenbundel
Lenormandkaarten Gilded Reverie niet inbegrepen.

Bij vragen over deze cursus, stuur gerust een mailtje naar info@vajracoaching.be.