Home » Aanbod » Cursussen & Opleidingen » Reiki-Inwijdingen

Zelf Reiki leren en toepassen verloopt in verschillende stappen of graden. Wil je vooral jezelf kunnen behandelen of ook anderen? Wil je zelf Master worden en anderen inwijden? Ik licht de verschillende inwijdingen even toe.

Inwijding I

Reiki I dient in de eerste plaats voor onszelf. Het is zeker een trigger voor onze eigenwaarde. Een stukje groei voor lichaam en ziel. Het is een proces van uitzuivering van oude gedachtepatronen die zich vastzetten in ons lichaam. We leren een fundament opbouwen waarop we onze verdere gedachten en handelingen kunnen laten steunen. Een verrijking voor ons groeiproces!

De inwijding bestaat uit een gedeelte theorie met handposities, een gedeelte praktijk toepassen en de inwijding door Margaux. De energie wordt geactiveerd in jouw auraveld.

Na voltooiing van Reiki I kan je jezelf behandelen.

 

Inwijding II

In deze discipline worden de Reikisymbolen aangeleerd. Deze symbolen dienen ter ondersteuning van de Reikibehandeling en kunnen helpen gerichter te gaan werken op bijvoorbeeld inzichten, kracht, afstand, karma en gevoel.

De energie wordt dieper geplaatst bij de inwijding.

Na voltooiing van Reiki II kan je jezelf en anderen behandelen.

 

Inwijding IIIA & IIIB

In de IIIA-inwijding vindt er een gesprek plaats tussen de Reiki-beoefenaar en de Reiki-Master over wat het betekent om Master te worden. Na de inwijding door Margaux is de leerling "Aspirant-Master".

Inwijding IIIB is het "Meesterschap". Het Meestersymbool wordt ingewijd. Reiki IIIB geeft je de mogelijkheid om anderen in te wijden.

‚Äč

Nota: iedere inwijding gebeurt steeds onder leiding van erkend Reiki-Master Margaux. Na voltooiing van elke inwijding wordt een certificaat uitgereikt.