Unieke cursus, enkel via Vajra Coaching te volgen | Geen ervaring vereist | Inzicht in bepaalde houdingen, gedrag en gemoedstoestanden | Cursus en extra oefeningen inbegrepen | Met certificaat na voltooiing van 2 lessen 

Deze cursus leert je hoe je de Themakaarten het best kan interpreteren. De kaarten kunnen duiding geven bij een legging met andere kaarten, of op zichzelf een beschrijving geven van de persoon in kwestie. Waarom heeft iemand een bepaald gedachtepatroon of vertoont iemand een bepaalde houding

Naast een beter inzicht in de verschillende thema's, leer je ook hoe je de kaarten kan combineren om zo een schets te maken van iemand op een bepaald moment.

De cursus loopt over 2 halve lesdagen van steeds 3 lesuren per keer. In samenspraak kunnen de 6 lesuren anders ingedeeld worden. Het cursuspakket is inbegrepen. De kaarten dienen apart aangeschaft te worden via Vajra Coaching.

NOOT: eens ingeschreven en de cursus gestart, bindt de persoon zich om de cursus af te werken. Er wordt onder geen beding cursusgeld terugbetaald.