Cursus aanvragen

 

Wil je zelf aan de slag met kaartleggen? Wil je op je eigen tempo online jouw cursus volgen? Je vindt het huidige aanbod hier terug.

Online cursus Lenormand

Zelfstudie | Met Gilded Reverie Lenormandkaarten | 18 legpatronen met voorbeeld | Uitgebreide combinaties | Extra oefenbundel met oplossingen | Mogelijkheid om een certificaat te behalen

Leer de Lenormandkaarten op je eigen tempo leggen met onze online cursus Lenormand. De cursus bevat alle mogelijke kaartcombinaties, 18 legpatronen en is geïllustreerd met voorbeelden en uitleg. De cursus gebeurt dan ook volledig in zelfstudie. Om je eigen werking met de kaarten te verbeteren en je intuïtie verder aan te scherpen, is er een extra oefenbundel met oplossingen inbegrepen. 

Als je je er klaar voor voelt, kan je online een examen afleggen om zo een certificaat te behalen. De vragen zullen peilen naar je inzicht in de legpatronen en je verhaal. Let wel: neem de tijd om de stof grondig onder de knie te krijgen. Oefenen is heel erg belangrijk om tot een goed resultaat te komen!

Aantal pagina's: 129 (cursus) + 29 (oefenbundel)
Kostprijs: €230

Bij vragen over deze cursus, stuur gerust een mailtje naar info@vajracoaching.be.

 

Nieuwsgierig over wat de cursus inhoudt? Vraag hier alvast de inhoudstafel aan en neem een kijkje!