Soms kom je er alleen niet meer uit en heb je behoefte aan een luisterend oor, een uitlaatklep of advies. Een kaartreading kan hierbij de nodige inzichten bieden. Door mijn jarenlange ervaring ben ik gespecialiseerd in het aanvoelen van emoties en gevoelens. Naast de Lenormandkaarten gebruik ik mijn eigen kaarten die ontwikkeld zijn in samenwerking met mijn gidsen.

Wat mag je verwachten van een consult?

 

We gaan kijken naar de situatie en hoe deze is ontstaan.

Wie of wat is daarbij betrokken? Waar sta je op dit moment in je leven, welke gebeurtenissen beheersen/overheersen je? In hoeverre heb je controle op je leven of situatie en welke zaken houden je bezig? Heb je al veel losgelaten uit je verleden of ervaar je nog storende factoren die een belemmering vormen in je groeiproces? Wat belet je om gelukkig te zijn of wat heeft jouw geluk verstoord? Hoe kun je bepaalde situaties ombuigen of achter je laten?

Er wordt een duidelijk beeld geschetst van de huidige situatie en dit bespreken we verder samen.

Vervolgens worden er mogelijke tips gegeven en eventuele oplossingen aangereikt.


Wat is er nog mogelijk tijdens een consult?

 

Heb je specifieke vragen over een bepaald domein in je leven? We kunnen samen dieper ingaan op volgende onderwerpen.

Zakelijke coaching

Is jouw bedrijf gezond of is er nood aan verandering?

Een screening en/of karakterschetsen van medezaakvoerders of personeel kan meer duidelijkheid scheppen. Hier wordt de mogelijkheid geboden om een eventuele zakenpartner of medewerkers te laten screenen. Door een karakterschets kom je te weten of je met de juiste personen in zee gaat.

Energetische coaching

Door in te voelen en een bodyscan  te maken benoem ik de energie van een persoon. Je krijgt tips en eventuele begeleiding over hoe je jouw energiepeil weer op punt kan krijgen.

Spirituele coaching

Er wordt ingezoomd hoe spiritueel jij in je leven staat. Is er groei en zijn er mogelijkheden om jezelf spiritueel verder te ontwikkelen? We gaan het samen na.


Met welke kaarten werk ik tijdens de consulten?

 

  • Lenormandkaarten: geven een beeld weer van de huidige levenssituatie, nabije verleden en nabije toekomst van de persoon.
  • Emotiekaarten: leiden ons naar onze innerlijke belevingen op emotioneel vlak.
  • Gevoelskaarten: via deze kaarten worden de diepste innerlijke gevoelens naar de oppervlakte gehaald.
  • Themakaarten: geven een bepaalde houding van de persoon in kwestie weer in een situatie of naar een persoon.

Daarnaast werk ik afhankelijk van de situatie ook met andere tools:

Kristalreading

Een kristalreading kan duidelijkheid scheppen voor jezelf en geeft aan in welke fase van je leven je je bevindt. Door de kristallen te raadplegen, krijg je inzichten en hoor je welke weg je dient te gaan om bewuster in het leven te staan.

Bodyscan

Er wordt op het gevoel een omtrek van jouw aura getekend. Ik ga via de weaver jouw energie peilen en benoemen waar er blokkades zijn en hoe deze aangepakt kunnen worden.

Numerologie

Via het berekenen van jouw geboortedatum, krijg je te horen wat jouw opdracht is in dit leven.