Reikibehandeling

Ons lichaam straalt warmte en energie uit. Diverse factoren doen ons energie verliezen. Bijvoorbeeld: het uitoefenen van een job, ruzie, angsten, onzekerheid en beslommeringen, een teveel aan lichamelijke actie of geestelijke zorgen, etc.

Reiki is de benaming voor Universele Levensenergie. Door het leggen van de handen op of boven (in het auraveld) het lichaam van een persoon of dier kunnen we de pijn verzachten of wegnemen en het lichaam terug opladen met energie.

Hoe verloopt een Reikibehandeling?

 

Bij een Reikibehandeling ligt de persoon comfortabel op tafel. Er wordt nagegaan welke chakra’s er verstoord zijn. De persoon wordt vervolgens weer opgeladen met positieve energie.

Een Reikibehandeling op afstand is zeker ook mogelijk. Hiervoor heb ik de volledige naam van de vrager en de geboortedatum of een foto van de persoon nodig. We spreken een tijdstip van behandeling af zodat de vrager op het moment van de behandeling ook even een rustpauze kan nemen en de behandeling op een goede manier kan ondergaan.


Kristalbehandeling

Een kristalbehandeling wordt ook wel healing met kristallen genoemd.

Kristallen zijn mooie helpers in ons spiritueel groeiproces. Op een subtiele manier voegen ze de juiste dosis energie toe die er nodig is op dat moment.
Ze zijn ook triggers voor vastgeroeste emoties of blokkades en onverwerkte stukken uit de kindertijd en helpen deze naar boven te brengen en af te voeren zodat er terug ruimte en balans komt in lichaam en geest.

Dergelijke healing is tevens een goede energieboost voor de vermoeide ziel.


Weaverbehandeling

Een weaver is een vortex en ziet eruit als een pendel. Hij detecteert verstoorde gebieden en eventuele ontstekingen. Via draaibewegingen gaat de weaver beginnen met healen. Dit wordt meestal ervaren door de cliënt als een lichtjes trekkende beweging, zeker niet onaangenaam.


Indien nodig wordt er tijdens een behandeling ook gebruik gemaakt van Ankh-kruisen volgens eeuwenoude Egyptische traditie. De Ankh-kruisen met speciaal ingelegde kristallen, met name Citrien, Bergkristal en Tibetaanse Turkoois in combinatie met Herkimer-diamant, kunnen in sommige gevallen een meerwaarde bieden aan de behandeling.

De weaver is ook een geschikt middel om een behandeling op afstand te geven.


Totaalboost: een moment helemaal voor jou

Ben je eraan toe om eens volledig te resetten en de weldaad te ervaren van een energetisch verwenmoment?

Een sessie oorkaarsen zal rust brengen in je "zijn", aansluitend geniet je van een kristalhealing om vervolgens de rust en weldaad te ervaren van een uitgebreide reiki-energiebehandeling. We sluiten dit moment af met een heerlijke kop thee en we praten nog even na over hoe jij het ervaren hebt.

Gun jezelf deze boost! Dit verwenmoment wordt aangeboden voor diegenen die zichzelf het allerbeste willen gunnen.

Ook ideaal als cadeau.

Bekijk alle tarieven  >