Home » Aanbod » Reiki & Kristallen

Reikibehandeling

Ons lichaam straalt warmte en energie uit. Diverse factoren doen ons energie verliezen. Bijvoorbeeld: het uitoefenen van een job, ruzie, angsten, onzekerheid en beslommeringen, een teveel aan lichamelijke actie of geestelijke zorgen, etc.

Reiki is de benaming voor Universele Levensenergie. Het helpt de pijn verzachten of wegnemen en het lichaam (van mens of dier) terug opladen met energie.

Hoe verloopt een Reikibehandeling?

Reikibehandelingen worden vanaf heden enkel op afstand gegeven. Hiervoor heb ik de volledige naam van de vrager en de geboortedatum of een foto van de persoon nodig. We spreken een tijdstip van behandeling af zodat de vrager op het moment van de behandeling ook even een rustpauze kan nemen en de behandeling op een goede manier kan ondergaan. Er wordt nagegaan welke chakra’s er verstoord zijn. De persoon wordt vervolgens weer opgeladen met positieve energie.


Kristalbehandeling

Een kristalbehandeling wordt ook wel healing met kristallen genoemd.

Kristallen zijn mooie helpers in ons spiritueel groeiproces. Op een subtiele manier voegen ze de juiste dosis energie toe die er nodig is op dat moment.
Ze zijn ook triggers voor vastgeroeste emoties of blokkades en onverwerkte stukken uit de kindertijd en helpen deze naar boven te brengen en af te voeren zodat er terug ruimte en balans komt in lichaam en geest.

Dergelijke healing is tevens een goede energieboost voor de vermoeide ziel.

Kristalbehandelingen gebeuren steeds op afstand, al dan niet in combinatie met Reiki-energie.


Totaalboost: een moment helemaal voor jou

Ben je eraan toe om eens volledig te resetten en de weldaad te ervaren van een energetisch verwenmoment?

Een sessie oorkaarsen zal rust brengen in je "zijn", aansluitend geniet je van een kristalhealing om vervolgens de rust en weldaad te ervaren van een uitgebreide reiki-energiebehandeling. We sluiten dit moment af met een heerlijke kop thee en we praten nog even na over hoe jij het ervaren hebt.

Gun jezelf deze boost! Dit verwenmoment wordt aangeboden voor diegenen die zichzelf het allerbeste willen gunnen.

Ook ideaal als cadeau.

Bekijk alle tarieven  >