Maak meteen online jouw afspraak bij Vajra Coaching

 

Afspraak aan huis

Kom je graag persoonlijk langs in de praktijk voor een consult? Dat kan voor consulten vanaf een uur. Kortere consulten worden steeds telefonisch of online gedaan.

 

Digitale afspraak

Woon je een eindje van onze praktijk of bespaar je je liever de verplaatsingstijd? Consulten op afstand zijn dan een ideale optie.

Hoe maak je een digitale afspraak?

1. Maak hieronder je keuze en plaats het consult of de behandeling van je keuze in de winkelwagen. Klik tweemaal op "Bestellen" en vul de gevraagde gegevens in om je aanvraag af te ronden. Je krijgt een bevestiging wanneer je bestelling voltooid is.

 2. Vul via onderstaande knop het formulier in om je beschikbaarheden door te geven. Dit zorgt ervoor dat we je afspraak sneller kunnen inplannen.

Je ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie en kan erop rekenen dat we jouw afspraak zo snel mogelijk inplannen. Tot snel!


Personal coaching - consulten

Heb je enkele beknopte vragen of loop je vast in een bepaalde situatie? We doen een check-up en behandelen kort je vragen.

  * Meest gekozen optie *
  Zit je 
  in de knoop met jezelf, een persoon of een situatie? Heb je vragen over relaties, emoties, gevoelens, werk, ... waar je graag antwoorden op hebt? Margaux helpt je graag verder.

  Heb je vele vragen over meerdere situaties waar je graag antwoorden op hebt? Dan is een uitgebreid consult een goede keuze.

  Weaver

  De weaver detecteert verstoorde gebieden en eventuele ontstekingen. Via draaibewegingen gaat de weaver beginnen met healen. Hij werkt sterk helend en als aanvulling op een medische diagnose.