Wat vind je van onze website?

Rating: 4.2 sterren
10 stemmen

 

Heb je een consult / behandeling / cursus / ... gehad bij Vajra Coaching?
We lezen graag jouw ervaring!

PS: Je e-mailadres wordt NIET getoond bij je reactie, dus je kan volledig anoniem jouw ervaring delen. 


Reacties

A..
een jaar geleden

Recent met mezelf helemaal in de knoop, Margeaux bood me de kans snel langs te gaan zodat er "rust in mijn hoofd kwam". Kaarten zagen snel waar het om ging, maar de kaart die ze moest benoemen kwam niet. Ik gaf uiteindelijk zelf aan dat er iets "ontbrak", dat ik kwam omdat ik plots dacht "liefde" verloren te zijn. Maar de man lag niet in mijn kaarten, er was geen verlies van een geliefde, wel het verlies van een goede vriend... En ja, daar draaide het om, er was blijkbaar nooit liefde geweest dus kon de kaart er ook niet liggen. Mijn twijfel over wat ik precies verloren was klopte; ik zat vast tussen liefde en vriendschap, maat had het moeilijk met het verlies van die vriend, mijn reisgezel, mijn weekendgezelschap, ... maar niet om een verloren liefde. Ik probeer eerlijk te zijn met mezelf en weet dat Margeaux gelijk heeft in wat ze zag. Niettegenstaande doet het lichamelijk afstand nemen van een goede vriend soms meer pijn dan van een geliefde. Bedankt Margeaux om te bevestigen waar ik in vast zat, nu is het aan mij om mijn conclusies te trekken

Nancy M.
een jaar geleden

Een tijdje geleden had ik een consult bij Margaux en was er super tevreden over! Ze neemt haar tijd, geeft goede uitleg en je voelt je veilig & begrepen!
Een aanrader!

rita
2 jaar geleden

lieve margaux
je ben een super lieve vrouw ,het was een leuke ,boeiende en leerrijk momenten geweest ,Bedank voor alles ! rita

Doun
2 jaar geleden

Lieve Margeaux,
Ik wil je nog even zeggen dat je een top mens bent. Dank je wel voor de mooie cursus die ik bij jou heb mogen doen. Ik heb veel van je mogen leren. Ook je readings zijn mooi en waar. Voor de gene die denken naar Margeaux te willen gaan zeker niet twijfelen en gewoon doen je zult zeker ervaringen rijker worden. Nogmaals bedankt en heel veel succes met alles!!
Liefs, Doun

D.
2 jaar geleden

Margaux is een superlieve vrouw. En een zeer betrouwbaar consulent. Ze legt alles heel duidelijk uit en is puur en echt. Een aanrader!

Anoniem
2 jaar geleden

Lieve Margaux, de Reiki I cursus heeft meer opgeleverd dan ik verwachtte. Jouw rustige, maar gelegen aanpak was voortreffelijk. En het was een voorrecht om je, nota bene, op je verjaardag, jouw mijn eerste Reikibehandeling te geven. Ook jouw kaartleggingen en uitleg stelde ik zeer op prijs en heeft mij veel duidelijk gemaakt.
Hartelijke groeten, en graag tot ziens!

Helga
2 jaar geleden

Lieve Margaux, ik ben al voor verschillende dingen bij jou geweest (Reiki I, II, kaarten, ...). Het zijn steeds leuke, boeiende en leerrijke momenten geweest. Bedankt voor alles! Helga

Mireille
2 jaar geleden

Margaux,
Depuis que je t'ai rencontré il y a eu in sérieux changement dans ma vie. Suivre le Reiki I et II a été une merveilleuse expérience. Tu es un être fantastique. Merci pour tout ce que tu m'apportes.

D.
2 jaar geleden

Lieve Margaux,
Wat schuchter begon met een Reiki 1 is uitgegroeid tot een diepe en innige vriendschap. Ik ben je enorm dankbaar voor je begeleiding de afgelopen jaren. Dankzij jou sta ik nu aan de start van een nieuw leven en voel ik me gelukkiger dan ooit. Vanuit de grond van mijn hart een welgemeend 'Dank je wel'!
Veel liefs

Eva
2 jaar geleden

Ik kwam bij jou terecht en wou graag een cursus Lenormand volgen. Deze cursus draaide uit op een heel leerproces, een ware zoektocht naar mijn talent. Jij vormde de cursus naar mijn kunnen zodat ik terug in contact kwam met mijn creativiteit en ook het doel hiervan inzie. Ik ben je dankbaar voor je liefdevolle begeleiding en voor het gevoel dat je me geeft en zou nog veel van je willen leren. Ik hoop je nog lang te mogen kennen.
Liefs, Eva

M.
2 jaar geleden

Mijn keel die vastzat, de emoties konden niet weg. Dit was mijn klacht toen ikzelf met reiki sessie begon. Hierin geloven? Dat deed ik eerst niet. Maar na 1 keer de ervaring gehad te hebben. Was ik totaal versteld! De weken die erop volgde waren emotioneel en moeilijk! Het lot of de bestemming was na de sessies, een kursus reiki zelf te volgen. Geen moment over getwijfeld! En nu een aantal weken later voel ik me goed, laat ik andere mensen zich goed voelen en voor mij geeft dat een supergevoel! En jij, Margeaux, ik vind jou de gepastste vrouw, ook voor de toekomst. De groei met de kursussen enzo... aan mij heb je alleszins een gemotiveerde kursiste! Dank je wel!

G.
2 jaar geleden

Bedankt dat je er altijd geweest zijt! Bedankt om mij te helpen en te steunen in deze moeilijke periode. Bedankt voor alles!!!

B.
2 jaar geleden

Margeaux is zo een lieve vrouw! Voelde mij direct op mijn gemak bij haar, en heb ze al op verschillende punten gelijk moeten geven. Haar raad neem ik graag aan en vind het ok super leuk dat op de Facebookpagina elke zondag een kaart te kunnnen kiezen en vervolgens de boodschap te kunnen lezen. Dankje voor je hulp en steun😘

Julia Bregts
2 jaar geleden

Beste
Ik heb meerdere malen beroep op jou gedaan. Je was zo gedetaileerd. Je ving me op bij moeilijke momenten. Bij een dualiteit bracht jij je tot 1 inzicht . Je liet me spreken en luisterden. Mijn moeilijke momenten werden dank zij jou draaglijk waardoor ik nu terug stroom. Ook mijn dochter die autisme heeft gaf jij terug zelfvertrouwen zodat ze nu weer aan haar leven is aan het bouwen opwaartse beweging. Je bent een geweldige ziel vanuit liefde en passie. Bedankt

Anoniem
2 jaar geleden

Ik wil je even laten weten... je bent zo goed in je voorspellingen, wat je zei klopt. Ik heb met K. gesproken en hij wil met me samenwerken. De jongens die met mij samen wilden werken, daar zag je geen samenwerking bij. Klopt dus helemaal... het is zich op dit moment aan het voltrekken.. ik moet vaak aan je denken omdat je zo zuiver bent in je voorspelling, ik denk dan, ze heeft weer gelijk 😇
Ik schrijf komende week mijn bedrijf bij de kamer van koophandel in. Ik ga steeds een stapje verder. Dankje, je bent echt de beste medium 🙏🏼💞

Reactie plaatsen