Mijn fascinatie voor kaarten, kristallen en anderen vormen van energie bezit ik al van in mijn jeugd.

Een leven van reizen en het in contact komen met andere culturen en gebruiken waarin zoveel wijsheden besloten liggen heeft me doen uitgroeien tot de persoon die ik nu ben. Door diverse ervaringen ben ik me meer en meer gaan open stellen voor datgene wat "echt" belangrijk is in het leven. Ik leerde steeds dieper gaan kijken en voelen. Mijn leven is een groeiproces dat me steeds weer meeneemt naar andere hoogten, andere levels.

 

Samen met mijn Gidsen ontwikkelde ik diverse kaarten die een duidelijk beeld weergeven over bestaande situaties. Ik groeide uit tot Reiki-Master-healer en tot op heden kan men bij mij terecht voor coaching en cursussen.

 

Waarom Vajra?

“Vajra” is Sanskriet voor zowel bliksemschicht als onverwoestbare “heer der stenen”. Vrij vertaald betekent het diamantscepter of donderslagscepter. Vajra wordt ook vaak "Dorje" genoemd wat in het Tibetaans diamant of juweel betekent. De benaming "diamant" wordt gegeven omdat het al het negatieve transformeert naar positiviteit. Hij vernietigt alle soorten onwetendheid en is zelf onvernietigbaar. Een Vajra heeft twee energiepolen: yin en yang. Hij neemt duistere energie in zich op en transformeert het in zich, in het nulpunt, naar zuiver licht.

Vajra Coaching is een verpersoonlijking van mijn eigen leven, mijn ervaringen en lessen, datgene waar ik zelf voor sta. Ik heb in dit leven de opdracht aanvaard om negativiteit te bestrijden en om te buigen naar positiviteit. Er is zoveel aanbod, maar daarom niet altijd het meest zuivere. Daarin wil Vajra zich onderscheiden en een degelijk en betrouwbaar profiel naar voren brengen. Ieder mens is op zoek naar waarheid en integriteit. Vajra Coaching wil zich garant stellen voor een eerlijke aanpak, je helpen uit te zuiveren wat jouw hoogste goed niet langer dient en je de juiste weg tonen.

Indien je het gevoel hebt dat ik iets voor je kan betekenen, aarzel dan niet om me te contacteren.

 

Warme groet, Margaux