Emotiekaarten & Gevoelskaarten


Wil je weten wat jouw partner of vriend voor jou voelt? En welke emoties hun en/of jouw leven beheersen? Vanwaar komt dit alles? Samen met mijn Gidsen ontwikkelde ik Emotiekaarten en Gevoelskaarten om je een gedetailleerd antwoord te bieden op bovenstaande vragen.

De Gevoelskaarten geven een exact beeld over wat iemand voor jou voelt.

De Emotiekaarten helpen om mooi te vertalen welke emoties jou of een betrokken persoon beheersen.

Soms gaat het om onverwerkte emoties uit de kindertijd of een ver verleden. Deze emoties werden lange tijd verdrongen en komen plots aan de oppervlakte waardoor ze iemands houding of leven danig verstoren.

Zijn deze emoties gelinkt aan een vorig leven of ontstaan door opgelopen trauma's rond gebeurtenissen als een scheiding, overlijden, dominantie, bedrog, etc. Dan begrijpen we soms niet hoe hiermee om te gaan of welke houding we dan het beste kunnen aannemen.

Onze ziel wil groeien en uit deze impasse komen; daarbij kan ik jou hulp bieden. Ik kan je tonen welke emoties je leven beheersen en tevens tips geven over hoe je ze dan het beste kan aanpakken. Je bevrijden van emoties zorgt ervoor dat je meer rust en vaak ook meer inzichten krijgt. 

Als medium-paragnost kan ik je helpen op emotioneel vlak en op gevoelsvlak om antwoorden op je vragen te geven.

Lenormandkaarten

 

De Lenormandkaarten worden van oudsher gebruikt om voorspellingen te doen. Ik gebruik ze tijdens mijn consulten om een algemeen beeld te krijgen van je situatie en een check-up te doen van wat je wel of niet onder controle hebt, wat je nabije verleden, heden en toekomst is, wat je werksituatie is, waar je partner ligt, etc. Van daaruit gaan we verder kijken en dieper ingaan op jouw vragen en specifieke kwesties.

Themakaarten

 

De Themakaarten zijn ideaal als aanvulling bij bijvoorbeeld Lenormandkaarten. Toch kan je ze ook perfect op zichzelf gebruiken. Elke kaart duidt een thema aan. Dit kan een houding, gemoedstoestand of gedachte zijn van de persoon waarvoor je een kaartlegging doet. De kaarten kunnen een bepaald gedrag duiden en zo meer helderheid brengen.

The Dark Side kaarten


The Dark Sides werden ontwikkeld om situaties naar boven te halen die men moeilijk kan herkennen. Zware levenspatronen, negatieve gedragspatronen, alsook sturingen van negatieve aard zoals zwarte magie in al zijn vormen, worden met gemak herkend. Is er sprake van misbruik, dan gaan de kaarten dit ook duidelijk tonen. The Dark Sides verwittigen ons voor datgene we soms niet zien of kunnen benoemen. De kaarten kunnen best gebruikt worden door mensen die al achtergrond hebben met het gebruik van kaarten. Het is belangrijk om goed geaard te blijven tijdens deze reading, gezien er zich zware situaties kunnen aandienen.